واکنش صهیونیست ها به منشور جدید حماس!

دوشنبه 11 ارديبهشت 1396
19:29
واکنش صهیونیست ها به منشور جدید حماس! سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: حماس تلاش می کند با ارائه سند سیاسی جدید جهانیان را فریب دهد.

العالمفلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری "رویترز"، "اسرائیل" تلاش جنبش مقاومت اسلامی (حماس) را برای صدور سند سیاسی جدید در روز دوشنبه مبنی بر نرم شدن سیاست این جنبش نسبت به "اسرائیل" ترفندی برای فریب جهانیان دانست.
"دیوید کیز" سخنگوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که "حماس درصدد فریب جهانیان است اما موفق نخواهدشد".
وی افزود: "آنها تونل هایی را برای اقدام های تروریستی ایجاد و هزاران فروند موشک را علیه غیرنظامیان اسرائیلی شلیک می کنند. این است حقیقت حماس.
رویترز به نقل از منابع عربی در دوحه قطر مدعی شد که، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در تلاش برای حفظ روابطی خوب با مصر، امروز دوشنبه در بیانیه ای از عدم حمایت از جمعیت اخوان المسلمین خبرداد. فعالیت اخوان المسلمین در مصر ممنوع است.
براساس این گزارش همچنین "در سند سیاسی جدید که امروز از سوی جنبش حماس امروز اعلام شد، درخواست صریح برای نابودی "اسرائیل" حذف شده است".
221

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟