خبری خوش برای زوج های نابارور

سه شنبه 12 ارديبهشت 1396
22:36
خبری خوش برای زوج های نابارور ۱۵ مرکز درمان ناباروری ART، یک بخش آندرولوژی و یک مرکز جامع حفظ باروری در راستای برنامه طرح تحول سلامت و سیاست‌های جدید جمعیتی با حضور وزیر بهداشت و به‌طور همزمان در ۱۴ استان کشور به بهره‌برداری رسید.

العالم - گوناگون

یکی از اهداف برنامه تحول سلامت علاوه بر حمایت از زوجین نابارور، افزایش دسترسی مردم به مراکز درمان ناباروری دولتی در مناطق محروم بود که در ابتدای طرح این مراکز 24 مورد بود و تا آخر دولت یازدهم 15 مرکز دیگر به بهره برداری می‌رسند که این مراکز برای جمعیت تحت پوشش حدود 18 میلیون نفر در 10 استان (به‌غیر از استان تهران ) است.
بنابراین گزارش قبل از شروع طرح تحول سلامت 62 مرکز ارائه دهنده خدمات درمان ناباروری خصوصی و دولتی وجود داشت که از این تعداد 24 مرکز وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی بود که 9 مورد آن آموزشی هستند و 38 مرکز نیز خصوصی بودند.
طبق بررسی‌های انجام‌شده 18 درصد ارائه خدمات ناباروری توسط مراکز دولتی و 82 درصد نیز در مراکز خصوصی ارائه می‌شده است.
با افتتاح 15 مرکز جدید درمان ناباروری در کشور که با حضور وزیر بهداشت در استان البرز و همزمان در استانهای قم، فسا، بیرجند، سبزوار، اراک، اردبیل، گراش، جهرم، زاهدان، گلستان، شیراز، شهرکرد و تهران افتتاح شد، شاهد رشد 61درصدی مراکز درمان ناباروری در کشور خواهیم بود.

منبع : tasnimnews

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم