اعلام همبستگی نمایندگان اردنی با اسرای فلسطینی

چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396
16:33
اعلام همبستگی نمایندگان اردنی با اسرای فلسطینی نمایندگان پارلمان اردن ضمن اعلام همبستگی با اعتصاب غذای اسرای فلسطینی، از سکوت دولت در این خصوص انتقاد کردند.

العالم - اردن

به نوشته رأی الیوم، نمایندگان پارلمان اردن با نصب نشان بر روی لباس های خود با نوشته "آزادی اسیران ما"، با اسیران فلسطینی اعتصاب غذا کرده اعلام همبستگی کردند.

یحیی السعود و احمد الرقب، نمایندگان پارلمان اردن از سکوت دولت و بیان نکردن موضع خود در قبال اسیران فلسطینی انتقاد کرده و اعلام کردند: 20 اسیر دارندۀ شماره ملی اردن در میان اسرای فلسطینی حضور دارند و دولت هیچ عکس العملی در این خصوص نشان نمی دهد.

نمایندگان پارلمان اردن در بیانیه ای از پارلمان های عربی و بین المللی و موسسات بین المللی و دبیرکل سازمان ملل متحد خواستند درباره مسئله اسیران فلسطینی اقدامی انجام دهند.

در این بیانیه آمده است: پارلمان اردن به شدت رفتارهای اشغالگران را علیه اسیران محکوم می کند و خواستار اتخاذ اقدامات قریب الوقوع برای پایان دادن به درد و رنج اسرا است.

پارلمان اردن همچنین اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایبندی آن به قوانین مربوط به اسیران  و ارسال کمیته حقیقت یاب به اراضی اشغالی برای بررسی اقدامات این رژیم را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان