اعلام همبستگی نمایندگان اردنی با اسرای فلسطینی

چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396
16:33
اعلام همبستگی نمایندگان اردنی با اسرای فلسطینی نمایندگان پارلمان اردن ضمن اعلام همبستگی با اعتصاب غذای اسرای فلسطینی، از سکوت دولت در این خصوص انتقاد کردند.

العالم - اردن

به نوشته رأی الیوم، نمایندگان پارلمان اردن با نصب نشان بر روی لباس های خود با نوشته "آزادی اسیران ما"، با اسیران فلسطینی اعتصاب غذا کرده اعلام همبستگی کردند.

یحیی السعود و احمد الرقب، نمایندگان پارلمان اردن از سکوت دولت و بیان نکردن موضع خود در قبال اسیران فلسطینی انتقاد کرده و اعلام کردند: 20 اسیر دارندۀ شماره ملی اردن در میان اسرای فلسطینی حضور دارند و دولت هیچ عکس العملی در این خصوص نشان نمی دهد.

نمایندگان پارلمان اردن در بیانیه ای از پارلمان های عربی و بین المللی و موسسات بین المللی و دبیرکل سازمان ملل متحد خواستند درباره مسئله اسیران فلسطینی اقدامی انجام دهند.

در این بیانیه آمده است: پارلمان اردن به شدت رفتارهای اشغالگران را علیه اسیران محکوم می کند و خواستار اتخاذ اقدامات قریب الوقوع برای پایان دادن به درد و رنج اسرا است.

پارلمان اردن همچنین اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایبندی آن به قوانین مربوط به اسیران  و ارسال کمیته حقیقت یاب به اراضی اشغالی برای بررسی اقدامات این رژیم را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد