اولین مصاحبه احمدی‌نژاد پس از رد صلاحیت با شبکه اروپایی

چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396
17:06
اولین مصاحبه احمدی‌نژاد پس از رد صلاحیت با شبکه اروپایی رئیس جمهور سابق در گفت و گو با شبکه تلویزیونی فرانس 24 عربی تاکید کرد که به طور مطلق از هیچیک از نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری حمایت نمی کند.

العالم - ایران

این گفت وگو قرار است ساعت 20 و 15 دقیقه امشب (چهارشنبه) به وقت تهران از بخش عربی شبکه تلویزیونی فرانس 24 پخش شود.

خبرنگار شبکه مزبور در بخشی از این گفتگو از احمدی نژاد پرسید: نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در برخی از تبلیغات خود، از واژه ها و شعارهایی استفاده می کنند تا به نوعی خود را به شما منتسب نمایند. نظر شما در این باره چیست؟ و احمدی نژاد در پاسخ تصریح کرد: قطعا از هیچ کدام از نامزدها حمایت نمی کنیم. به طور مطلق ما از هیچکس حمایت نخواهیم کرد.

خبرنگار این شبکه همچنین پرسیده است: شما خودتان را جزو کدام یک از دو جناح اصولگرا یا اصلاح طلب می دانید؟ یا اینکه یک خط سیاسی سومی در فضای انقلاب اسلامی دنبال می کنید؟

رئیس دولت های نهم و دهم پاسخ داد: ما از اول هم جزو هیچکدام از آنها نبودیم. آنها هر کسی را به یک جایی می چسبانند، برای اینکه دوست دارند جامعه در قالب همین دو جناح تقسیم شود. این مدل دموکراسی های محدود شده است. دموکراسی های کنترل شده اصرار دارند که توده های مردم و فعالین سیاسی را در قالبی ببرند که بتوانند آن قالب را کنترل کنند. ما دنباله روی مردم و در خدمت مردم هستیم و حرف توده های مردم را می زنیم و این امر هیچ ربطی به جناح بازی ندارد.

متن کامل این گفت و گو پس از پخش آن در شبکه تلویزیونی فرانس 24 منتشر خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود