رویکرد میرسلیم در مناظره بعدی

پنج‌شنبه 14 ارديبهشت 1396
09:45
رویکرد میرسلیم در مناظره بعدی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رأی من بیشتر از قشر کسانی است که دلسوز کشور هستند، اظهار داشت: با رأی آن‌ها کشور را به نقطه رتبه‌دار منطقه می‌رسانیم.

العالم - ایران

سید مصطفی آقا میرسلیم که شب گذشته برای پاسخ به پرسش‌های دانشجویان دانشگاه امام صادق‌(ع) در این دانشگاه حضور یافته بود، پیش از ورود با حضور در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سؤالی درخصوص چگونگی رویکرد خود در مناظره بعدی گفت: در مناظره بعدی با رویکرد مراعات قواعد مردم سالاری حاضر می‌شود.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسش دیگری بیان داشت: رأی من بیشتر از قشر کسانی خواهد بود که هم دلسوز کشور هستند و هم با سعی و کوشش خودشان سعی در ساختن کشور و رساندن آن به نقطه رتبه‌‌دار منطقه هستند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه خود را بعد از مؤتلفه به کدام یک از احزاب نزدیک‌تر می‌بینید فعلا در حزب مؤتلفه هستم و حزب دیگر انقدر اهمیت ندارد که بخواهیم خودمان را به آن نزدیک کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان

0% ...

آخرین اخبار

ادامه نقض آتش بس غزه با شهادت یک فلسطینی


ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است


وزارت خارجه یمن: رژیم سعودی امنیت تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را تهدید می‌کند


ثبت ۸ میلیون درخواست پیگیری حقوقی برای جنایات دشمن علیه ایران


پارلمان مصر: جنگی با یمن نداریم و در حمله علیه آن شرکت نمی‌کنیم


استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه


الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست


قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید؛ واکنش اضطراری آمریکا برای جلوگیری از بحران سوخت