تولید دی­‌ان­‌ای مصنوعی!

پنج‌شنبه 14 ارديبهشت 1396
12:45
تولید دی­‌ان­‌ای مصنوعی! سال گذشته بیش از 100 دانشمند در جلسه­‌ای سری گردهم آمدند تا روی پروژه بلندپروازنه تولید شش میلیارد "حرفی" بحث کنند که کد ژنتیکی منحصر به فرد انسان را شکل می­‌دهند.

العالم - گوناگون


تیمی بین‌­المللی متشکل از دانشمندان به دنبال کسب بودجه 100 میلیون دلاری جهت تولید دی ان ای مصنوعی هستند.

آن­ها در نظر دارند ابتدا دی­‌ان­‌ای گیاهان و میکروب­‌ها را تولید کنند و سپس به سمت تولید دی­‌ان­‌ای مصنوعی انسان گام بردارند.

تولید دی­‌ان­‌ای به معنای خلق تمامی شش میلیارد "حرف" موجود در ژنوم انسان است.

سال گذشته بیش از 100 دانشمند در جلسه­‌ای سری گردهم آمدند تا روی پروژه بلندپروازنه تولید شش میلیارد "حرفی" بحث کنند که کد ژنتیکی منحصر به فرد انسان را شکل می­‌دهند.

هفته آینده این دانشمندان دوباره گردهم خواهند آمد تا پروژه 100 میلیون دلاری برای تولید مصنوعی بلوک­‌های سازنده حیات را رسما اعلام کنند.

جف بوئک، مدیر «موسسه سیستم‌­های ژنتیکی» در دانشگاه نیویورک و یکی از این محققان، به تازگی از طرح­‌هایی صحبت کرده که هدفشان تولید دی­‌ان­‌ای مصنوعی انسان ظرف چهار تا پنج سال آینده است.

پروژه جدید (Human Genome Project-write (HGP-write نام دارد و دستاوردهای آن را می­‌توان در آینده برای پیوند زدن اعضای بدن و همچنین ایمن کردن بدن در مقابل ویروس­‌ها نیز به کار برد.

 

منبع : isna

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت