یاران انقلاب 14 فوریه بحرین:

گفت وگو با آل خلیفه خودکشی سیاسی است

شنبه 11 تير 1390
04:48
گفت وگو با آل خلیفه خودکشی سیاسی است ائتلاف ياران انقلاب 14 فوريه در بيانيه اي مشارکت در گفت و گو با رژيم آل خليفه را خودکشي سياسي توصيف کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه در آستانه آغاز گفت و گوهای پیشنهادی رژیم آل خلیفه، ورود به این مذاکرات را برای گروه های سیاسی به معنای خودکشی سیاسی دانست و تاکید کرد: هرگونه گفت و گوی جدی و واقعی باید بین سران رژیم آل خلیفه و رهبران گروه های مخالف سیاسی باشند.

در ادامه این بیانیه آمده است: شخصیت های دینی و ملی و در رأس آنها "شيخ حسن مشيمع"، "عبد الوهاب حسين"، "عبد الجليل السنكيس"، و "علامة شيخ محمد علي المحفوظ" و دیگر علما بصورت کلی با این گفت و گو مخالفت کرده و خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه و تشکیل نظام جمهوری شده اند.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه، می افزاید: چگونه ممکن است گفت و گویی انجام شود، درحالیکه چهره ها و شخصیتهای ملی در زندان هستند.

این ائتلاف تاکید کرد: چهره های ملی و دینی بارها اعلام کرده اند که رژیم آل خلیفه برای گفت و گوی فراگیر جهت اصلاحات سیاسی ریشه ای جدی نیست، و این رژیم در گذشته نیز از تعهدات خود شانه خالی کرده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم