دوترته درخواست ترامپ را دربارۀ کرۀ شمالی انجام داد

جمعه 15 ارديبهشت 1396
16:28
دوترته درخواست ترامپ را دربارۀ کرۀ شمالی انجام داد رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور فیلیپین، روز پنجشنبه گفت با همتای چینی خود «شی جین پینگ» در خصوص بحران شبه‌جزیره کره گفتگوی تلفنی کرده است.

العالم - آسیا

دوترته اعلام کرد که وی با درخواست دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه با شی تماس گرفته تا وی را برای داشتن نقشش در خنثی کردن تنش در شبه‌جزیره کره پس از آزمایش‌های موشکی کره شمالی متقاعد کند.

وی در مکالمه تلفنی خود با شی اظهار داشت: ما سازمان اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا(آسه آن) به همراه رئیس‌جمهور آمریکا توافق کردیم که شما می‌توانید کارهایی را انجام دهید و درواقع بزرگ ترین کمک مداخله و همکاری شما در این امور است.

دوترته با ترامپ در پایان اجلاس سران کشورهای جنوب شرق آسیا در مانیل در خصوص آزمایش‌های موشکی کره شمالی بحث و گفت‌وگو کردند.

آمریکا از چین به عنوان تنها متحد اصلی کره شمالی مهار برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی را خواستار شد.

یک منبع در دفتر ریاست جمهوری فیلیپین به رویترز گفت که مکالمه دوترته و شی تقریبا 26 دقیقه به طول انجامید که طی آن نظراتی پیرامون تحولات منطقه‌ای رد و بدل شد.

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد