پاسخ وزارت خارجه به ادعاهای برجامی مناظرات

جمعه 15 ارديبهشت 1396
18:53
پاسخ وزارت خارجه به ادعاهای برجامی مناظرات وزارت امور خارجه در پاسخ به ادعاهای غلط و يك سويه درخصوص برجام كه در مناظره انتخاباتی امروز بيان گرديد، موارد زير را به اطلاع مردم شريف ايران مي رساند:

العالم - ایران

 وزارت امور خارجه در پاسخ به ادعاهای غلط و يك سويه درخصوص برجام كه در مناظره انتخاباتی امروز بيان گرديد، موارد زير را به اطلاع مردم شريف ايران مي رساند:

۱. كليه تحريم هايي كه بر اساس برجام بايد برداشته مي شدند همگي لغو و متوقف شده اند. برخي موانع و مشكلاتي كه در حوزه بانكي هنوز وجود دارند ناشي از تحريم ها و مشكلاتي هستند كه در خارج از برجام قرار دارند.

۲. كليه درآمدهاي نفتي و منابع مالي كشور كه در اثر تحريم هاي هسته اي مسدود شده بودند،آزاد شده و در دسترس بانك مركزي قرار دارند. درآمدهاي حاصل از فروش نفت به صورت كامل در اختيار كشور است و به نحو مقتضي از آن استفاده مي شود.

۳. برنامه هسته اي كشور از جمله غني سازي طبق برنامه عظيمي از سوي سازمان انرژي اتمي كشورمان ادامه دارد. راكتور آب سنگين اراك با امضاي قرارداد ميان ايران و چين در حال مدرن سازي است. بار ديگر تكرار مي كند بتون ريزي كه مربوط به مخزن قديمي اراك است ، فقط فضاسازي تبليغاتي آمريكا بوده است كه متاسفانه توسط برخي تكرار مي شود.

۴. وزارت امور خارجه در طول بيش از يك سال گذشته با تمام بدعهدي ها و تعلل هاي آمريكا در اجراي برجام مقابله و منافع كشور را تامين كرده است. از كانديداهاي عزيز درخواست مي شود از نبرد رسانه اي جاري با طرف آمريكايي كه جريان دارد در جهت حمله به وزارت امور خارجه و سياست خارجي سواستفاده نكنند. 

0% ...

آخرین اخبار

پروژه گردشگری داماد ترامپ، آلبانی را به آشوب کشید +فیلم


شناسایی یک فروند نفتکش متخلف حادثه دیده در شرق تنگه هرمز


تاکید اسلام‌آباد بر حل سیاسی مساله یمن/ایران و پاکستان روابط نزدیکی دارند


پزشکیان وارد تهران شد


طرح ابتکاری سینمای «بال‌های کوچک»؛ برای شاد کردن کودکان دردمند غزه+ فیلم


راهکار خروج عربستان از تونل تاریک جنگ با یمن


پیشتازی لوپن و نگرانی مسلمانان فرانسه از افزایش تبعیض و خشونت


شهرک‌نشینان صهیونیست استخوان خبرنگار واشنگتن‌پست را شکستند +فیلم


ائتلاف‌های عربستان به جای نبرد با صهیونیستها برای فتنه میان مسلمانان است


احتمال حمله موشکی یمن؛ هشدار خطر در ینبع عربستان صادر شد