اعتصاب غذای اسرای فلسطینی وارد بیستمین روز شد

شنبه 16 ارديبهشت 1396
14:37
اعتصاب غذای اسرای فلسطینی وارد بیستمین روز شد حدود 1600 اسیر فلسطینی دربند زندان های رژیم اشغالگر قدس در بیستمین روز پیاپی به اعتصاب غذای نامحدود خود با عنوان "آزادی و کرامت" ادامه می دهند.

العالم – فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسرای فلسطینی ضمن پافشاری بر ادامه نبرد "آزادی و کرامت" در زندان های رژیم صهیونیستی، تحقق شماری از مطالبات اساسی را از اداره زندان های رژیم صهیونیستی خواستارشدند. پایان دادن به اموری چون، بازداشت اداری، زندان انفرادی، جلوگیری از ملاقات با خانواده ها، سهل انگاری در امور درمانی و ... از خواسته های اساسی زندانیان فلسطینی است.

درهمین حال، اداره زندان های رژیم اشغالگر قدس همچنان به تشدید و اجرای اقدامات سرکوبگرانه علیه اعتصاب کنندگان ادامه می دهد تا جاییکه روز گذشته چندین اسیر را که به جمع اعتصاب کنندگان پیوسته بودند، به زندان "اوهلیکدار" و شماری دیگر را به زندان "ریمون" منتقل کردند.

از سویی پنج اسیر فلسطینی دیگر در زندان "عوفر" پیوستن خود را به اعتصاب کنندگان اعلام کردند. پیشتر نیز 21 اسیر فلسطینی دربند در زندان صهیونیستی "عوفر" به جمع اعتصاب کنندگان پیوسته بودند.

تظاهرات و اعلام هبستگی با اعتصاب کنندگان فلسطینی در شهرهای مختلف فلسطین و دیگر نقاط جهان همچنان ادامه دارد.
221

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه