موضع آمریکا درباره نشست آستانه از زبان لاوروف

شنبه 16 ارديبهشت 1396
17:21
موضع آمریکا درباره نشست آستانه از زبان لاوروف وزیر خارجه روسیه از استقبال آمریکا از نتایج نشست اخیر آستانه درباره سوریه خبر داد.

العالم – سوریه

"سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه امروز شنبه با اشاره به استقبال آمریکا از نتایج نشست آخیر آستانه درباره بحران سوریه، خاطرنشان کرد که این استقبال اتفاقی نبوده زیرا توافق های حاصل شده در نشست آستانه درباره مناطق بحرانی سوریه، در واقع در طرح های پیشنهادی سابق آمریکا درباره سوریه نیز مطرح شده بود.

بنا به اعلام خبرگزاری اسپوتنیک، وی تاکید کرد که آمریکا اوایل سال جاری میلادی برای فراهم کردن شرایط حمایت از شهروندان سوری، توقف خشونت در مناطق متشنج و کانون درگیری میان نیروهای ارتش و مخالفان سوریه را مطرح کرد؛ بنابراین، غیرمنتظره نیست که آمریکا از نتایج نشست آستانه به ویژه ایجاد مناطق امن در سوریه، استقبال کرده است.

خاطرنشان می شود که روسیه، ترکیه و ایران در نشست اخیر آستانه درباره سوریه که سوم و چهارم ماه مه برگزار شد، توافقنامه ای درباره ایجاد 4 منطقه امن در سوریه امضا کردند و قرار شد سه کشور ضامن آتش بس در این مناطق باشند.

213

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد