بسیج مردمی خودروهای تروریستی را منفجر کرد

شنبه 16 ارديبهشت 1396
19:28
بسیج مردمی خودروهای تروریستی را منفجر کرد ارتش و بسیج مردمی عراق دو خودروی بمب گذاری شده را در ناحیه مندلی در شمال شرق بعقوبه منفجر کردند.

العالم – عراق  

واحد اطلاع رسانی بسیج عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای عراقی همچنین به جست و جو جهت یافتن افراد تحت تعقیب در روستاهای مندلی پرداختند.   

سپهبد ستاد مزهر العزاوی فرمانده عملیات دجله اعلام کرد که ارتش، بسیج و پلیس عراق عملیات گسترده ای را در حوض الندا، حمرین، واد ثلاب و تلال قزلاق در بعقوبه برای نابودسازی تروریست های تحت تعقیب آغاز کرده اند.  

وی افزود، جنگنده های نیروی هوایی عراق یک خودروی بمب گذاری شده را در تلال قزلاق منهدم کردند و یک تروریست تحت تعقیب نیز، در این عملیات بازداشت شد.

العزاوی با تاکید به استمرار عملیات مزبور هدف از آن را نابود سازی آخرین هسته های خفته گروه تروریستی "داعش" و تقویت امنیت دانست.

206
 

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد