خبر فوری:

تروریست ها در غوطه شرقی تعدادی را به اسارت گرفتند

يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
13:20
تروریست ها در غوطه شرقی تعدادی را به اسارت گرفتند خبرنگار العالم در سوریه گزارش داد گروه های تروریستی "جیش الاسلام" و "فیلق الرحمن" مردم را در غوطه شرقی به اسارت گرفتند.

العالم - سوریه
به گزارش خبرنگار العالم در سوریه فعالان وابسته به گروه های مسلح گفته اند عناصر "جیش الاسلام"، 10 نفر از مردم عادی و 10 فرد مسلح را در شهر "مسرابا" در غوطه شرقی اسیر کردند.
از سوی دیگر همین فعالان گفتند که تروریست های "فیلق الرحمن" نیز تعدادی از مردم عادی و افراد مسلح را که با گروه تروریستی موسوم به "جیش الاسلام" در ارتباط بودند در شهرهای "زملکا" و "حزه" در غوطه شرقی دمشق به اسارت گرفتند.
ستاد هماهنگی عناصر مسلح نیز به نقل از یکی از مسئولان نظامی "جیش الاسلام" اعلام کرد که این گروه هیچ کس را به اسارت نگرفته است. این ستاد با اشاره به ربودن تعدادی از عناصر مسلح "جیش الاسلام" به دست گروه تروریستی "الفیلق"، این گروه را متهم کرد که در شهرهای "عربین"، "زملکا" و "سقبا" و نیز مناطق تحت اشغال خود قدام به ربودن مردم می کند.
این مسئول نظامی بر پایبندی گروه تروریستی "جیش الاسلام" به آنچه که خویشتن داری در برابر اقدامات "فیلق الرحمن" دانست، تأکید و خاطرنشان کرد که در صورت ادامه این اقدامات، این گروه ساکت نخواهد نشست.
208

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه مطبوعاتی جنبش فتح انتفاضه به مناسبت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نیکاراگوئه


پزشکیان: همکاری‌های ایران و ترکمنستان توسعه خواهد یافت


حزب‌الله: میراث مقاومت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین را حفظ می‌کنیم


حضور هیئت‌هایی از محور مقاومت در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


سخنگوی ارتش: رئیس جمهور متوهم آمریکا دچار خطای محاسباتی شد


نماهنگ | عهد عزت


نماهنگ | این صدای سیدحسن نصرالله است


برگزاری دومین سالگرد شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در «دير قانون»


نخست‌وزیر قطر: نتانیاهو بزرگ‌ترین مانع پیشرفت طرح صلح غزه است