انتشار کپی یک نسخه 800 ساله قرآن در چین

يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
15:09
انتشار کپی یک نسخه 800 ساله قرآن در چین خبرگزاری رسمی چین، "شینهوا" اعلام کرد یک انتشاراتی چینی در شهر شیونهوا (در منطقه خودمختار سالارنشین) از توابع استان چینگ‌های واقع در مرکز چین، کپی یک نسخه از قرآن کریم را منتشر کرده است که قدمت آن به 800 سال پیش برمی گردد.

العالم - گوناگون
به گفته خبرگزاری رسمی چین، این نسخه خطی 870 صفحه ای، 12.5 کیلوگرم وزن دارد و در موزه این استان نگهداری می شود.
منابع تاریخی نشان می دهد که شروع کتابت این نسخه خطی به قرن 11 میلادی برمی گردد و نسخه کپی جهت پژوهش علاقمندان و پژوهشگران منتشر شده است و برای فروش نیست.
لازم به ذکر است که قوم سالار، کوچکترین اقلیت مسلمان در چین بوده که در استان گانسو (در منطقه خودمختار سالارنشین) سکونت دارند و تعداد جمعیت آنها حدود صد هزار نفر است.
گمان می رود که اجداد قوم سالار، این نسخه خطی از قرآن کریم را صدها سال پیش هنگامی که آسیای مرکزی را ترک می کردند با خود به این منطقه آورده و در کرانه رود زرد چین (دومین رود بلند چین پس از یانگ تسه و ششمین رود بلند جهان با ۵۴۶۴ کیلومتر درازاست) سکنی گزیدند.
وجود این نسخه خطی بیانگر آن است که قوم سالار 800 سال پیش با دین اسلام آشنایی داشته اند.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه