قانون صهیونیستی برای تضعیف جایگاه عربی

يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
19:10
قانون صهیونیستی برای تضعیف جایگاه عربی کمیته ای در کابینه رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته است لایحه ای را ارائه کند که براساس آن جایگاه عربی به عنوان زبان رسمی در فلسطین اشغالی تنزل خواهد یافت.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس از بیت المقدس،‌ کمیته وزارتی برای وضع قانون در کابینه اسرائیل روز یکشنبه لایحه ای جنجالی دولت - ملت را تصویب کرد که براساس آن حق تعیین سرنوشت در اسرائیل صرفا در اختیار یهودیان است.

این لایحه برای تبدیل شدن به قانون باید از چند مرحله قانونگذاری در پارلمان عبور کند. منتقدان آن می گویند این لایحه در صورتی که تصویب شود باعث تضعیف موازنه در اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی و دموکراتیک خواهد شد زیرا حقوق اقلیت ها را در اسرائیل تضعیف می کند.

در این لایحه بیان شده است اسرائیلی ها تنها مردم در اسرائیل هستند که حق تعیین سرنوشت دارند و جایگاه عربی در اسرائیل تضعیف شده است.

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد