بازتاب هشدار وزیر دفاع به سعودی ها در رسانه های لبنان

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
12:44
بازتاب هشدار وزیر دفاع به سعودی ها در رسانه های لبنان با گذشت تنها چند ساعت از انتشار تیزر مصاحبه وزیر دفاع ایران با المنار که در واکنش به اظهارات محمد بن سلمان همتای سعودی خود صورت گرفت، این سخنان در رسانه های لبنان بازتاب گسترده ای یافت.

العالم ـ ایران
شبکه تلویزیونی «المنار» لبنان بخش کوتاهی از مصاحبه تفصیلی با «حسین دهقان» وزیر دفاع ایران را پخش کرد که طی آن وی در پاسخ به اظهارات «محمد بن سلمان» همتای سعودی خود، هشدار داد که اگر این کشور مرتکب هرگونه حماقت علیه ایران شود، فقط مکه و مدینه است که برای این کشور مکان امنی خواهد بود.

این گفت و گو قرار است امشب (دوشنبه) از این شبکه پخش شود.
پس از گذشت تنها چند ساعت از انتشار تیزر مصاحبه وزیر دفاع ایران، این سخنان در رسانه های لبنان بازتاب گسترده ای یافته است.
تارنمای خبری و تحلیلی «النشره» با اشاره به این خبر نوشت: حسین دهقان وزیر دفاع این سخنان را در پاسخ به اظهارات «محمد بن سلمان» وزیر دفاع سعودی بیان کرد که گفته بود هدف اصلی نظام ایران رسیدن به قبله مسلمانان است و ما منتظر نخواهیم ماند آنها جنگ را به سعودی بکشند بلکه جنگ را به ایران خواهیم کشاند.
روزنامه «الدیار» نیز امروز دوشنبه با درج این خبر نوشت: حسین دهقان وزیر دفاع ایران حکومت سعودی را تهدید کرد که در صورت ارتکاب هر گونه حماقتی در قبال ایران، هیچ جای امنی در آن به جر مکه و مدینه باقی نخواهد گذاشت.
به نوشته این روزنامه، وزیر دفاع ایران در مصاحبه با شبکه المنار لبنان در پاسخ به سخنان مسئولان سعودی درباره انتقال معرکه به ایران گفت: فکر می کنند نیروی هوایی شان قادر به انجام هر کاری است. من آنها را نصیحت می کنم مرتکب حماقت نشوند. اگر این کار را بکنند هیچ جایی در سعودی به جز مکه و مدینه در امان نخواهد ماند.
دهقان افزود: ما به دنبال اشغال هیچ کشور عربی و مسلمانی نیستیم. آنها امروز در مقابل ملت ها به ویژه ملت تاریخی و متمدن ایران عرض اندام می کنند اما متوجه معنای حرفی که می زنند نیستند و علت این کار آنها غرور و تکبرشان است.
وزیر دفاع ایران با اشاره به روابط سعودی و اسرائیل نیز گفت: سعودی به حدی از درماندگی رسیده که آماده تملق گویی از نتانیاهو برای تحریک او علیه ماست.
دهقان سوال کرد: این چه رفتاری است که سعودی در پیش گرفته و چرا مقابل همه ملت هایی که قیام می کنند و حاضر به تسلیم شدن در برابر وهابیت و سلفیت نیستند موضع می گیرد و پول و سلاح به آنجا می فرستد؟ 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان