طرح آمریکا برای حضور نظامی در آسیا و اقیانوس آرام

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
14:45
طرح آمریکا برای حضور نظامی در آسیا و اقیانوس آرام وزارت دفاع آمریکا از اختصاص اعتبار 8 میلیارد دلاری برای افزایش نیروهای آمریکایی در منطقۀ آسیا و اقیانوس آرام، استقبال کرد.

العالم آمریکا

به نوشتۀ روزنامۀ وال استریت ژورنال، آمریکا می تواند با بهسازی زیرساخت های نظامی و برگزاری رزمایش های بیشتر در منطقۀ آسیا و اقیانوس آرام، حضور خود را در این منطقه افزایش دهد؛ در این راستا می تواند از اعزام نیرو و کشتی های بیشتر نیز استفاده کند، اما در هر صورت، دولت آمریکا، همچنان در حال بررسی سیاست های خود در قبال آسیا است.

گفتنی است که جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا و گری هریس فرماندۀ نیروهای آمریکایی در اقیانوس آرام و شماری از قانونگذاران آمریکایی از طرح جان مک کین سناتور آمریکایی، برای "برقراری ثبات در منطقه آسیا و اقیانوس آرام" حمایت کردند اما هیچ توضیحی دربارۀ چگونگی تامین اعتبارهای لازم برای اجرایی کردن این طرح ندادند.

این در حالی است که دولت ترامپ، پیش از این نیز، افزایش بودجه نظامی آمریکا در سال جاری را خواستار شده و تاکید کرده بود که قصد دارد در سال آینده، این بودجه را به 54 میلیارد دلار افزایش دهد.

205

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره