مأموریت «غیبی» جوان انگلیسی برای ترور ترامپ

سه شنبه 19 ارديبهشت 1396
18:14
مأموریت «غیبی» جوان انگلیسی برای ترور ترامپ یک جوان 21 ساله انگلیسی که در جریان تجمع انتخاباتی دونالد ترامپ در سال 2016 در لاس وگاس قصد ترور او را داشت مدعی شد «ندایی غیبی» او را به این کار دعوت کرده است.

العالم – آمریکا 

به گزارش اسکای نیوز عربی، مایکل استانفورد روز 18 ژوئن می خواست سلاح یکی از نیروهای امنیتی را از وی ربوده و ترامپ را از فاصله چند متری ترور کند. وی که دچار اختلال روانی است، پس از این اقدام به یک سال زندان محکوم شد اما هفته گذشته به خاطر حسن رفتار مجازاتش کاهش یافت و آزاد شد.
روزنامه "سان" که با وی گفت و گو کرد، نوشت که استانفورد پس از آزادی به کشورش بازگشت. وی به این روزنامه گفت که صداهایی می شنیدم که از من می خواست ترامپ را به قتل رسانم، دوستانم می گویند باید در برابر ترامپ ایستاد چون کشور را نابود خواهد کرد، وقتی که فهمیدم در لاس وگاس سخنرانی دارد به آنجا رفتم تا کاری انجام دهم .          
استانفورد افزود که امروز از کار خود احساس «تنفر» می کند اما خوشحال است که کسی آسیبی ندید.            
206
 

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند