پاسخ «نظامی» چین به تهدید علیه «امنیت ملی» خود

سه شنبه 19 ارديبهشت 1396
22:20
پاسخ «نظامی» چین به تهدید علیه «امنیت ملی» خود چند ساعت پس از انتخابات کره جنوبی و در وضعیت بحرانی شبه جزیره کره، وزارت دفاع چین اعلام کرد که به تازگی یک موشک هدایت شوندۀ جدید را در دریای شمال شرقی آزمایش کرده است.

العالم - آسیا

 وزارت دفاع چین امروز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: هدف از آزمایش موشک جدید در دریای بوهای افزایش توانمندی رزمی نیروهای مسلح و نشان دادن واکنش مناسب به خطراتی است که امنیت ملی را تهدید می کند.
وزارت دفاع چین بدون اشاره به جزئیات موشک جدید و زمان دقیق آزمایش آن، افزود: موشک جدید به تازگی آزمایش شده است.
اعلام خبر آزمایش موشکی چین با پیروزی "مون جائه این" در انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی و آزمایش های موشکی و هسته ای جنجال آفرین کره شمالی همزمان شده است.
ارتش آمریکا نیز موشک های خود را در کره جنوبی برای مقابله با تهدیدهای کره شمالی مستقر کرده است ولی چین این اقدام آمریکا را برهم زنندۀ توازن قدرت منطقه و تهدیدکنندۀ قدرت موشکی بالستیک خود می داند.
ارتش چین چندی پیش نیز رزمایشی با مهمات جنگی برگزار و چند نوع سلاح خود را در دریای بوهای در شمال شرق این کشور نزدیک شبه جزیره کره آزمایش کرده بود.

214

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ادامه موج ۶۶ با موفقیت علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره اجرا شد


جمعه در برخی کشورها عید فطر اعلام شد


هشدار پزشکیان: آتش این شعله دامان بسیاری را خواهد سوزاند


مکرون: در بازگشایی اجباری تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


نخست‌وزیر اسپانیا جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران را غیرقانونی خواند


مفتی اعظم روسیه شهادت علی لاریجانی را تسلیت گفت


بازگشایی کنترل‌ شده اماکن فرهنگی - تاریخی در نوروز/ موزه‌ها تعطیل است


توطئه رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن تاسیسات آرامکو/ چگونگی هدف گرفتن F35 توسط دانشمدان ایرانی


آیت الله سیستانی روز شنبه را در عراق عید فطر اعلام کرد


هلال ماه شوال رؤیت نشد / شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ عید سعید فطر خواهد بود