وبا .. فاجعۀ دیگر یمن

چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396
13:27
وبا .. فاجعۀ دیگر یمن یمن با فاجعۀ دیگری به نام وبا روبرو است که به فاجعۀ تجاوز عربستان اضافه شده است.

العالمیمن
به گزارش پایگاه خبری شبکه  العالم، وبا در یمن هر روز قربانیان بیشتری می گیرد که نامناسب بودن محیط زیست و اوضاع بهداشتی و درمانی و معیشتی مردم به گسترش این بیماری همه گیر کمک کرده است. 
مردم برای جلوگیری از گسترش وبا داوطلبانه شروع به پاکیزه کردن کوچه و خیابان ها و برداشتن زباله ها از محله ها کرده اند.
بیمارستان های یمن به علت افزایش مراجعان مبتلا به وبا خواستار کمک سازمان های بین المللی شده است .
وبا در 10 روز جان 27 نفر را در یمن گرفته است و بیش از 2 هزار بیمار هم منتظر دریافت نتایج آزمایشات خود هستند.
ناصر العرجلی معاون وزیر بهداشت و درمان یمن در مصاحبه با خبرنگار شبکه العالم گفت : آلودگی آب و محیط زیست و کثیف بودن شهرها و و باران های سیل آسای چند روز گذشته ازعوامل اصلی گسترش وبا می باشد.
علی محمد یکی از پزشکان یمنی هم گفت : مراجعین زیادی از شهر صنعا، ذمار و الحدیده و دیگر شهرها داریم . بیماران در راهروها و محوطه بیمارستان دراز کشیده اند زیرا ما تخت کافی نداریم و گاه مجبور می شویم چند بیمار را روی یک تخت بستری کنیم یا برخی از بیماران را در زیر تخت بخوابانیم! 

دراز کشیدن بیمار یمنی در محوطه بیمارستان

کیسه های زباله در صنعاء

 

تپه زباله در صنعاء

 

214

0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است