قاتل فرمانده جنبش حماس بازداشت شد

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1396
18:01
قاتل فرمانده جنبش حماس بازداشت شد رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ، حماس ، اعلام کرد فردی که یکی از فرماندهان این جنبش را به ضرب گلوله کشته بود بازداشت شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اسماعیل هنیه با وجود اعلام این خبر از اعلام هویت این فرد خودداری کرد اما افزود حماس هویت این فرد را شناسایی کرده است که ظاهرا یک فلسطینی است که به دستور اسرائیلی ها فعالیت می کرده است.
هنیه در گفتگو با خبرنگاران خاطر نشان کرد : تنها مدارکی که در دست داریم...نشان می دهد که این فرد این جنایت را به دستور اسرائیلی ها انجام داده است.
وی همچنین ضمن اعلام اینکه طی روزهای آتی اطلاعات بیشتری از این موضوع منتشر خواهد شد اضافه کرد انتظار دارد این فرد اعدام شود.
پیکر مازن فقها یکی از فرماندهان حماس روز 24 ماه مارس در گاراژ آپارتمان شخصی وی در شهر غزه کشف شده بود.پس از آن حماس اعلام کرد این قتل با یک سلاح مجهز به صدا خفه کن انجام شده است.
حماس اسرائیل را مسئول ترور مازن دانسته بود اما اسرائیل هیچ اظهار نظری در این باره نکرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا