شرط تعویض شناسنامه در روز برگزاری انتخابات

جمعه 22 ارديبهشت 1396
12:38
شرط تعویض شناسنامه در روز برگزاری انتخابات سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: در روز انتخابات، تنها شناسنامه هایی که مشکل اساسی در احراز هویت افراد داشته باشند، تعویض می‌شوند.

العالم - ایران

سیف اله ابوترابی گفت: همزمان با برگزاری انتخابات سال ۹۶، ۶۰۰ کارمند سازمان ثبت احوال، در مراکز ثبت احوال و دفاتر پیشخوان دولت مستقر و آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند.

وی افزود: هیچ مشکلی در صدور شناسنامه جدید از جانب ثبت احوال کشور، در روز انتخابات وجود ندارد و شهروندان می‌توانند در صورت آب خوردگی صفحات شناسنامه  یا هر گونه مشکلی که منجر به اختلال در رؤیت مشخصات هویتی خود در شناشنامه می‌شود، به دفاتر مربوطه مراجعه کنند و در کوتاهترین زمان ممکن، با شناسنامه جدید، پای صندوق‌های رأی آماده شوند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور خاطر نشان کرد: هماهنگی‌های لازم برای همکاری دفاتر پیشخوان دولت با سازمان ثبت احوال کشور به منظور فعالیت در روز انتخابات قطعی شده و تمامی تمهیدات لازم برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن این حرکت ملی، در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: در روز انتخابات، تنها شناسنامه هایی که مشکل اساسی در احراز هویت افراد داشته باشند، تعویض می‌شوند و مابقی به بعد از انتخابات موکول شده و طی گذراندن روند اداری مرسوم، در روزهای آتی صادر خواهد شد.

ابوترابی درباره امنیت شناسنامه های جدید، گفت: روکش‌های امنیتی اعمال شده در شناسنامه‌های جدید، امکان هرگونه دستکاری و تغییر در مشخصات فردی را غیرممکن می‌کند. براین اساس احتمال هرگونه جرم ناشی از ارائه اطلاعات دروغین در شناسنامه‌های جدید توسط متخلفان وجود ندارد.

پیکرتراشی سه

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد