قرارداد 100میلیارد دلاری تسلیحاتی آمریکا با عربستان

شنبه 23 ارديبهشت 1396
08:25
قرارداد 100میلیارد دلاری تسلیحاتی آمریکا با عربستان یک مقام کاخ سفید از طی شدن آخرین مراحل قراردادهای 100 میلیارد دلاری فروش سلاح‌های آمریکایی به عربستان سعودی خبر داد.

العالم - آمریکا
 

به نقل از رویترز؛ یک مقام ارشد کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد واشینگتن در حال نهایی کردن مجموعه‌ای از قراردادهایی است که به موجب آن‌ها بیش از 100 میلیارد دلار سلاح‌های تولید آمریکا و ابزارهای مرتبط به عربستان سعودی فروخته خواهد شد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تا کمتر از یک هفته دیگر به عربستان سفر خواهد کرد.
این مقام آمریکایی -- که به شرط محفوظ ماندن نامش با رویترز سخن گفت – اعلام کرد ارزش این بسته سلاح عرضه شده به عربستان می‌تواند در یک دهه برای تقویت زیرساخت‌های نظامی سعودی‌ها از 100 میلیارد دلار نیز فراتر رود و به بیش از 300 میلیارد دلار بالغ شود.
وی در این خصوص گفت: «ما در مراحل نهایی چندین قرارداد هستیم... این قرارداد برای اقتصاد آمریکا مطلوب است؛ اما برای ایجاد توانمندی به منظور مقابله با چالش‌ها نیز مناسب است.»
این بسته برای همزمان شدن با سفر ترامپ به عربستان سعودی تکمیل می‌شود. ترامپ 19 مه (29 خرداد) سفر خود را به عربستان آغاز خواهد کرد.
آمریکا بزرگترین تأمین‌کننده سلاح‌های عربستان سعودی بوده است. در سال‌های اخیر، جت‌های جنگی اف-15 و سامانه‌های فرماندهی و کنترل به ارزش ده‌ها میلیارد دلار در اختیار عربستان قرار گرفته است.
ترامپ همچنین در نخستین سفر خارجی خود پس از حضور در کاخ سفید از سرزمین‌های اشغالی، واتیکان، بروکسل و سیسیل دیدار خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا