آغاز دومین روز عملیات "محمد رسول الله" در موصل

شنبه 23 ارديبهشت 1396
10:34
آغاز دومین روز عملیات خبرنگار میدانی العالم در موصل گزارش داد نیروهای حشد شعبی در ادامه پیشروی به طرف بخش قیروان از توابع شهر البعاج، روستای تل عزو در جنوب شرق این بخش را آزاد کردند.

العالم - عراق

علی الشبکی خبرنگار العالم در موصل به نقل از مرکز اطلاع رسانی جنگی حشد شعبی اعلام کرد: دومین روز از عملیات محمد رسول الله (ص) آغاز شده است و نیروهای حشد شعبی با حمایت نیروی هوایی ارتش، از ساعات اولیه امروز شنبه پیشروی شان به طرف ادامه تعیین شده برای امروز را آغاز کرده اند.
یادآور می شود عملیات آزادسازی استان نینوا از دست داعش 31 اکتبر سال گذشته میلادی آغاز شد و نیروهای عراقی توانسته اند بخش اعظم این شهر را از وجود عناصر گروه تروریستی داعش پاکسازی کنند.
همزمان، نیروهای عراقی به پیشروی در مناطق اطراف موصل ادامه می دهند تا راه فرار تروریست ها از عراق به مواضعشان در داخل سوریه را ببندند و آنها را به محاصره درآورده و تصفیه کنند.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است