آمریکا:با روسیه در قبال ایران و سوریه مقابله می‌کنیم

شنبه 23 ارديبهشت 1396
12:37
آمریکا:با روسیه در قبال ایران و سوریه مقابله می‌کنیم مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: رییس‌جمهور ترامپ به روشنی گفته است که با سیاست‌های روسیه درخصوص ایران و حمایت از اسد مقابله خواهد کرد.

العالم ـ ایران

به گزارش خبرگزاری رویترز، ژنرال مک مستر، مشاور امنیت ملی آمریکا روز جمعه با اشاره به اولین سفر خارجی دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، آن را تاریخی خواند و گفت: هیچ رییس جمهوری تا کنون در طول یک سفر از شهرهای مقدس مسیحیان، یهودیان و مسلمانان بازدید نکرده است.

به گزارش ایسنا، کاخ سفید حدود ده روز پیش اعلام کرد که دونالد ترامپ اواخر ماه جاری(میلادی) در اولین سفر خارجی خود به واتیکان، اراضی اشغالی فلسطین و عربستان سعودی خواهد رفت. وی در اولین سفر خارجی خود قرار است در نشست سران گروه 7 در سیسیل ایتالیا و همچنین مقر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی- ناتو، در بروکسل در تاریخ 25 می شرکت کند.

مک مستر در ادامه گفت: ترامپ متحدان عرب و مسلمان ما را ترغیب خواهد کرد تا گام‌های جدید و موثر برای برقراری صلح و مقابله با داعش، القاعده، اسد و ایران بردارند.

وی افزود: رییس جمهور همچنین به روشنی مشخص کرده است که با رفتارهای غیر سازنده روسیه، از جمله حمایت از بشار اسد در سوریه، قدرتمندسازی ایران و سیاست و راهبرد غیرسازنده  آن در سراسر خاورمیانه مقابله خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت