افزایش ابتلا به بیماری وبا در یمن

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
20:44
افزایش ابتلا به بیماری وبا در یمن به گزارش خبرنگار شبکه العالم در یمن به نقل از دفتر بهداشت عمومی و ساکنان استان الجوف ،45 مورد ابتلا به وبا درمناطق مختلف الجوف گزارش شده است.

العالم - يمن

"احمد محمد حزام "مدیر کل دفتر بهداشت استان گفت: موارد مشکوک به وبا به 45 مورد رسیده که دو مورد با انجام آزمایش ها در آزمایشگاه مرکزی صنعاء تایید شده است.

وی افزود: بیمارستان ها و مراکز بهداشتی استان علیرغم امکانات محدود و فقدان دارو و وسایل پزشکی ضروری با تمام قوا برای مقابله و جلوگیری از شیوع بیماری وبا در میان شهروندان، تلاش می کند.

وی از همه گروه های مسئول و سازمان های بین المللی بشردوستانه خواست با مداخله سریع مراکز بهداشتی استان الجوف در حد توان برای مقابله با وبا به ویژه در این استان بزرگ به وظایف خود عمل کنند.

تجاوز گسترده عربستان سعودی به یمن با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی که از فروردین ماه سال گذشته آغاز شد، علاوه بر وارد کردن میلیاردها دلار خسارت به تاسیسات عمومی و زیربنایی آن کشور موجب به شهادت رسیدن هزاران تن از مردم یمن شد.

این تجاوز در زمینه بهداشت و درمان مشکلات گسترده ای برای مردم یمن و بخصوص کودکان و زنان ایجاد کرده است.
217

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم