ترامپ اعتراف کرد «اطلاعاتی» به روسیه داده است

سه شنبه 26 ارديبهشت 1396
17:42
ترامپ اعتراف کرد «اطلاعاتی» به روسیه داده است پس از انتشار اخباری در رسانه ها دربارۀ اینکه رئیس جمهور آمریکا، در دیدار با وزیر خارجه روسیه، اطلاعاتی فوق سری را در اختیار سرگئی لاوروف قرار داده است، ترامپ به این اخبار واکنش نشان داد.

العالم - آمریکا

جنجال بر سر لو دادن اطلاعات محرمانه توسط ترامپ، سبب واکنش رئیس‌جمهور آمریکا هم شده است. او در صفحه توئیتر خود در این باره نوشت: «به عنوان رئیس‌جمهور، تصمیم گرفتم (در دیداری که در کاخ سفید  و در چارچوب دستور کار اعلام شده انجام شد) اطلاعاتی را دربارۀ تروریسم و امنیت پروازها با روسیه به اشتراک بگذارم. من کاملا حق این کار را دارم».

ترامپ افزود: «مضافا اینکه من می‌خواهم روسیه به شکل فزاینده‌ای جنگش را علیه داعش و تروریسم شدت بخشد».

روزنامه «واشنگتن‌پست» دوشنبه شب در گزارشی که به نظر می‌رسد آغازگر جنجال تازه‌ای علیه دولت آمریکا باشد، به نقل از منابع آگاه نوشت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور اطلاعات فوق سری را در اختیار دولت روسیه قرار داده است.

بنا بر این گزارش، مقامات کنونی و سابق دولت آمریکا می‌گویند ترامپ در دیدار هفته گذشته‌اش با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه و همچنین سفیر روسیه، اطلاعاتی را در مورد گروه تروریستی داعش در اختیار مسکو قرار داده که ممکن است «یک منبع اطلاعاتی مهم» در مورد این گروه را در معرض تهدید قرار دهد.

این اطلاعات که از سوی یکی از شرکای آمریکا در اختیار این کشور قرار گرفته بود، آنقدر حساس هستند که واشنگتن آن‌ها را در اختیار متحدانش نیز قرار نداده و حتی در دولت آمریکا هم افراد محدودی به آن‌ها دسترسی دارند.

به نوشته واشنگتن‌پست، کشوری که این اطلاعات را در اختیار آمریکا قرار داده، اجازه به اشتراک گذاشتن آن‌ها با روسیه را نداده بود و اقدام ترامپ می‌تواند موجب قطع همکاری اطلاعاتی با این کشور شود.

یک مقام آمریکایی مطلع از این پرونده گفته که ترامپ اطلاعاتی «بیش از آنچه که ما با متحدان خود در میان گذاشته بودیم را به روسیه لو داده است».

از سوی دیگر، انتشار این خبر با واکنش مسکو مواجه شده است. وزارت خارجه روسیه گزارش‌هایی که درباره دیدار رئیس‌جمهوری آمریکا با وزیر خارجه روسیه و افشای اطلاعات سری در این نشست را تکذیب کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشایی کنترل‌ شده اماکن فرهنگی - تاریخی در نوروز/ موزه‌ها تعطیل است


توطئه رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن تاسیسات آرامکو/ چگونگی هدف گرفتن F35 توسط دانشمدان ایرانی


آیت الله سیستانی روز شنبه را در عراق عید فطر اعلام کرد


هلال ماه شوال رؤیت نشد / شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ عید سعید فطر خواهد بود


سپاه: موج ۶۵ با به کارگیری سامانه های نوین "نصرالله"، (قدر ارتقایافته و هدایت شونده) برای نخستین بار، اجرا شد


جنگنده اف-۳۵ آمریکا توسط پدافند هوایی ایران هدف‌ قرار گرفت + فیلم


اعلام زمان تشییع پیکر سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات


پیکر شهید لاریجانی و فرزندش در حرم حضرت معصومه آرام گرفت


عراقچی: در صورت تکرار حمله به زیرساخت‌های ایران دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت


بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند/ دستگیری شماری از اتباع بیگانه