سوریه ائتلاف بین المللی را به قتل ده‌ها غیرنظامی متهم کرد

سه شنبه 26 ارديبهشت 1396
20:43
سوریه ائتلاف بین المللی را به قتل ده‌ها غیرنظامی متهم کرد وزارت امور خارجه سوریه از ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش به علت کشتار ده ها غیرنظامی در استان های رقه و دیرالزور انتقاد کرد.

العالم سوریه

به گزارش خبرنگار العالم در سوریه وزارت خارجه این کشور در بیانیه ای اعلام کرد: وزارت خارجه دو نامه به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت درباره حملات جنگنده های ائتلاف بین المللی به روستای العکیرشی استان رقه و شهر البوکمال استان دیرالزور در روز دوشنبه گذشته و کشتار ده ها غیرنظامی، فرستاده است.
وزارت خارجه سوریه در بیانیه خود افزود: این عملیات ائتلاف بین المللی در حریم هوایی سوریه غیرقانونی بوده است. همچنین، هر عملیات مشابهی که بدون اجازه دولت دمشق و بدون هماهنگی با این دولت اجرا شود، غیرقانونی است و تجاوز و نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور محسوب می شود.
وزارت خارجه در بیانه خود که خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) متن آن را منتشر کرده، آورده است: دمشق بار دیگر از شورای امنیت می خواهد که به تجاوزات ائتلاف بین المللی به سوریه پایان دهد و درخواست مکرر دولت را نادیده نگیرد.
وزارت خارجه سوربه تأکید کرد: عملیات ائتلاف بین المللی در سوریه مغایر با قطعنامه های شورای امنیت و منشور سازمان ملل است.

214

0% ...

آخرین اخبار

اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه