آمریکا شماری از «نزدیکان» اسد را تحریم کرد

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
04:05
آمریکا شماری از «نزدیکان» اسد را تحریم کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدیدی علیه برخی مقامات و نهادهای سوریه به اتهام ارتباط با دولت این کشور خبر داد.

العالم - آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌هایی را علیه 5 فرد حقیقی و 5 نهاد حقوقی سوریه به اتهام حمایت از دولت «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه و یا ارتباط با کسانی که قبلا در فهرست تحریم ها قرار گرفته بودند، تحریم کرده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، در میان کسانی که نامشان در فهرست جدید تحریم‌های آمریکا علیه سوریه اعلام شده نام «محمد عباس» از خویشاوندان «رامی مخلوف» از تجار برجسته سوریه و از خویشاوندان «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه به چشم می‌خورد. وزارت خزانه‌داری آمریکا مخلوف را در سال 2008 به اتهام کمک به فساد مقامات دولت سوریه تحریم کرده بود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا گفته است که خیریه «البسطان» سوریه و مدیر این خیریه نیز تحریم شده است. منابع تأمین بودجه این خیریه نیز با مخلوف ارتباط داشته است.

حدود یک ماه پیش نیز آمریکا تحریم‌هایی را علیه سوریه اعمال کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند


علیرغم جنگ و ویرانی، میراث فلسطینی در غزه پایدار است+ فیلم


قالیباف: رویکرد چماق و هویج هیچ تأثیری بر ایران ندارد


کره جنوبی: اعزام نیروی رزمی به تنگه هرمز منتفی است


تجمع صدها اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی؛ درخواست برای کنارزدن نتانیاهو قوت گرفت


ثبت شکایت علیه یک نظامی صهیونیست در انگلیس


نخست وزیر انگلیس از گفت‌وگوهای تلفنی با ترامپ برای کاهش تنش در منطقه خبر داد