دعوت روسیه از آمریکا برای مشارکت در یک مبارزه

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
15:50
دعوت روسیه از آمریکا برای مشارکت در یک مبارزه وزارت خارجۀ روسیه، آغاز همکاری واشنگتن و مسکو برای مبارزه با حملات سایبری را خواستار شد.

العالم – روسیه

"آندره کروتسکیخ" نماینده مأموریت های ویژه در وزارت خارجۀ روسیه، با اشاره به حملات سایبری بزرگ و گسترده ای که اخیراً در جهان اتفاق افتاده و از آن به – تروریسم الکترونیکی یاد می شود – بر ضرورت همکاری های جهانی در جهت مقابله با این نوع تروریسم تاکید کرد.

آندره کروتسکیخ که با حفظ سمت، نمایندۀ ویژۀ رئیس جمهور روسیه در امور همکاری بین المللی در زمینه امنیت اطلاعات است، گفت: تلاش ها، باید مشترک باشد و از هر کسی که بتواند با خطرهای حملات سایبری داعش و دیگر گروه های تروریستی الکترونیک، مقابله کند را جذب کند. در این زمینه، آمریکا و روسیه، باید راه را برای تمام جهان مشخص کنند.

این دیپلمات روس سپس از نمایندگان سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (اف.بی.آی) که همچنان مدعی داشتن دلایلی مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات آمریکا هستند، انتقاد کرد.

وی تاکید کرد: آن ها با مطرح کردن چنین ادعاهایی، فرصت گفت وگو با روسیه را از ملتشان می گیرند.

هیتز فریز هورنیا سخنگوی رسمی سازمان اف بی آی، سه شنبه شب گفت: دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مساله ای روشن است که همه آن را می دانند و به آن معترفند.

205

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز