نتایج شمارش آراء به صورت تدریجی اعلام خواهد شد

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
21:58
نتایج شمارش آراء به صورت تدریجی اعلام خواهد شد قائم مقام وزیر کشور گفت: نتایج شمارش آراء به صورت تدریجی اعلام خواهد شد.

العالم - ایران

پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور به نقل از محمدحسین مقیمی اعلام کرد: با کسب نظر شورای نگهبان و مرتفع شدن مشکل حقوقی، نتایج شمارش آراء در این انتخابات به صورت تدریجی اعلام خواهد شد.

وی گفت: در تبصره 8 ماده 31 قانون انتخابات ریاست جمهوری تصریح شده؛ "نتیجه شمارش آراء انتخابات ریاست جمهوری پس از وصول گزارش هیات اجرایی مرکزی به وسیله وزیر کشور اعلام میشود".

وی افزود: با توجه به اینکه این تبصره در سال های اخیر به قانون انتخابات ریاست جمهوری الحاق گردیده و در رویه گذشته اعلام نتایج مطابق قانون سابق انجام شده است، برداشت حقوقی ستاد انتخابات کشور که امروز توسط وزیر محترم کشور اعلام شد این بود که  "مطابق تبصره الحاقی، نتیجه شمارش آرا ( نه نتایج شمارش آرا ) مبتنی بر گزارش هیات اجرایی مرکزی میبایست به یکباره توسط وزیر کشور اعلام شود ".

قائم مقام وزیر کشور با اشاره به اعلام نظر شورای محترم نگهبان مبنی بر اینکه میتوان اعلام تدریجی و مقطعی نتیجه شمارش آرا را نیز از تبصره فوق استنباط نمود گفت: با توجه به اینکه وزارت کشور نیز به لحاظ اجرایی با اعلام تدریجی نتایج شمارش آرا موافق است و با کسب نظر شورای نگهبان مشکل حقوقی فوق مرتفع می گردد، در این دوره نتایج شمارش به صورت تدریجی به اطلاع ملت شریف ایران خواهد رسید.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم