هواداران روحانی در شهرکرد نماینده تهران را غافلگیر کردند

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
23:04
هواداران روحانی در شهرکرد نماینده تهران را غافلگیر کردند هواداران روحانی در چهارمحال و بختیاری محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی را غافلگیر کردند.

العالم - ایران

به گزارش ایرنا، درحالی که محمود صادقی دوشنبه شب برای سخنرانی در ستاد مرکزی حجت الاسلام حسن روحانی حضور داشت، تعدادی از اصلاح طلبان و حامیان دولت به یکباره با رو در رو قرار دادن نخستین معلم محمود صادقی در کنار وی، این نماینده مجلس را غافلگیر کردند.

پیش از سخنرانی محمود صادقی در جمع هواداران روحانی در شهرکرد او اعلام کرد که حدود 40 سال پیش در هفشجان چهارمحال وبختیاری حضور داشته است.

وی گفت: به همراه پدر شهیدش که آن زمان برای تبلیغ امور دینی در استان حضور داشت، در شهر هفشجان ساکن بوده است.

از این رو وقتی سخنرانی صادقی تمام شد، به یکباره اعلام شد معلم اول دبستان او به نام علی کیوانی در جمع حضور دارد که باعث خوشحالی این نماینده شد.

محمود صادقی به نشانه احترام دست معلم خود را بوسید و اعلام کرد کسی که به انسان علم بیاموزد او را بنده خود کرده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی برای سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه شهرکرد پیرامون انتخابات به چهارمحال و بختیاری سفر کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد