موگرینی: انتخابات ایران را به دقت دنبال می‌کنیم

پنج‌شنبه 28 ارديبهشت 1396
22:58
موگرینی: انتخابات ایران را به دقت دنبال می‌کنیم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه ایران کشوری مهم در منطقه است، گفت انتخابات ایران را به دقت دنبال می‌کند.

العالم - ایران

به گزارش پایگاه خبری شبکه  العالم، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه گفت این گروه به دقت انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را دنبال می‌کند.

وی که در مقر اتحادیه اروپا در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «ما به دقت بسیار زیاد انتخابات ایران را دنبال می‌کنیم، اما من هرگز در مورد نتایج احتمالی نظر نمی‌دهم.»

موگرینی افزود: «ما در سال‌های گذشته در پرونده‌های مختلف همکاری فشرده‌ای با مقامات ایرانی داشته‌ایم و در برخی موارد اشتراک نظر داشته‌ایم و همکاری کرده‌ایم.»

وی ادامه داد: «از جمله این همکاری‌ها، اجرای توافق هسته‌ای بوده که ما همکاری خوبی داشته‌ایم و من کاملا از اینکه آژانس ۵ بار پایبندی کامل ایران را تائید کرده، خرسندم.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: «جامعه بین‌الملل هم با برداشتن تحریم‌ها به تعهداتش عمل کرده و اتحادیه اروپا هم تعهد سرمایه‌گذاری و همکاری در زمینه‌های مختلف را داده است.»

موگرینی با اشاره به سفرهایش به ایران و رایزنی در زمینه‌های مختلف، گفت: «زمینه‌های دیگری هم بوده که ما نظر مشابهی نداشته‌ایم، اما کانال ارتباطی باز بوده و تبادل نظرهای سازنده‌ای صورت گرفته است.»

وی افزود: «در مورد نتیجه اظهار نظر نمی‌کنم، اما این انتخابات را به دقت دنبال می‌کنیم، چراکه ایران کشور قدرتمندی است، نه فقط در منطقه، بلکه در آسیا.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان گفت: «قطعا انتخابات مهمی است و تنها می‌توانم امیدوار باشم که شهروندان ایرانی به خوبی از حق رأی خود استفاده کنند.»

0% ...

آخرین اخبار

نامحدود بودن پاسخ ایران؛ کلیدواژه مورد توجه رسانه‌های انگلیسی زبان از بیانات رهبری


پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت سالروز عملیات ذوالفقاری در آبادان


حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در قشم هرمزگان


تجمع رانندگان کامیون و تاکسی عراقی در اعتراض به تداوم بسته ماندن گذرگاه مرزی «الشیب»


بیانات مقام معظم رهبری؛ پاسخ فوری و بدون محدودیت جغرافیایی در کانون توجه رسانه‌های عربی


از دل آوار به سوی زندگی؛ بازار لبنانی روایتی از خاک و پایداری یک ملت+ فیلم


فراخوان اتحادیه‌های دانشجویی فرانسه برای ادامه اعتراضات


سرلشکر عبداللهی: اقدام دشمن احراز شد منتظر نمی‌مانیم


معادلات جدید صنعا؛ از پاسخ به تهدیدهای عربستان تا شکستن محاصره ظالمانه


سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است