آیت الله مکارم: آحاد ملت پای صندوق های رای بیایند

جمعه 29 ارديبهشت 1396
08:49
آیت الله مکارم: آحاد ملت پای صندوق های رای بیایند آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: امروز یک روز تاریخی و بیادماندنی برای ملت ایران است و همه باید پای صندوق های رای حاضر شوند.

العالم ـ ایران

آیت الله ناصر مکارم شیرازی روز جمعه پس از شرکت در انتخابات در جمع خبرنگاران، افزود: ملت شریف ایران بداند هر کسی که انتخاب شده همه باید او را یاری کنند و گفت و گوهای زمان انتخابات و تبلیغات باید فراموش شده و برای رفع مشکلات همه به کمک رئیس جمهوری منتخب بیایند.
آیت الله مکارم شیرازی اضافه کرد: کسی که انتخاب می شود باید خود را متعلق به همه ملت ایران بداند و کابینه خود را از همه گروه ها انتخاب کند.
وی تصریح کرد: نامزد منتخب برای رفع مشکلات تنها در جناح ها و ستاهای خود منحصر نشود.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر روستا و میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح امروز(جمعه) در حدود 63 هزار و 500 شعبه اخذ رای در سراسر کشور آغاز شد.
56 میلیون و 410 هزارو 234 تن واجد شرایط لازم رای دادن هستند که امروز می توانند با مراجعه به شعب اخذ رای در سراسر کشور آرای خود را به صندوق بریزند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد