توجیه وزیر دفاع آمریکا درباره حمله به همپیمانان ارتش سوریه

جمعه 29 ارديبهشت 1396
12:19
توجیه وزیر دفاع آمریکا درباره حمله به همپیمانان ارتش سوریه وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد که کشورش نقش چندانی در جنگ سوریه ندارد.

العالم - سوریه
"جیمز ماتیس" ادعا کرد که کشورش قصد ندارد دخالت بیشتری در جنگ سوریه داشته باشد بلکه فقط از نیروهای خود دفاع می کند و این سیاست مستمر کشورش از دیرباز بوده است.

وی که درباره حمله ائتلاف آمریکایی به یک کاروان نظامی از هم پیمانان سوریه سخن می گفت،  مدعی شد که این کاروان در حال پیشروی به مواضع ائتلاف بود.
مقامات وزارت دفاع آمریکا اعلام کردند که حمله هوایی آمریکا به کاروان نظامی هم پیمانان ارتش سوریه، نزدیک مرزهای اردن، پس از اخطار صورت گرفته است.
ائتلاف آمریکا با صدور بیانیه ای تصریح کرد که این حمله در داخل منطقه ای در شمال غربی پایگاه نظامی التنف صورت گرفته است؛ نیروهای ویژه انگلیسی و آمریکایی در این پایگاه، عناصر مسلح را به بهانه مقابله با داعش آموزش می دهند.
یک مقام مسئول – که نخواست نامش فاش شود – در گفتگو با خبرگزاری فرانسه ادعا کرد که این کاروان نظامی به شلیک های اخطارآمیز برای نزدیک نشدن به نیروهای ائتلاف در التنف بی توجهی کرده است.
208

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای