هزاران نفر به خیابان‌های پیونگ یانگ ریختند ... ماجرا چیست؟

جمعه 29 ارديبهشت 1396
17:47
هزاران نفر به خیابان‌های پیونگ یانگ ریختند ... ماجرا چیست؟ پنج روز پس از آزمایش موشکی با برد بی سابقه توسط کرۀ شمالی، مردم این کشور قدردانی استثنایی و ویژه ای از دانشمندان موشکی این کشور انجام دادند.

العالم آسیا 

به گزارش اسکای نیوز عربی به نقل از رسانه های کره شمالی، هزاران نفر از مردم این کشور در خیابان های پیونگ یانگ از این دانشمندان قدردانی کردند. کره شمالی روز یکشنبه نوع جدیدی از موشک های "هواسونگ – 12" را آزمایش کرد که قادر به حمل کلاهک اتمی است. 
در همین راستا، روزنامه "رودونگ سینمون" ارگان خبری حزب حاکم کرۀ شمالی، مقاله ای با عنوان "استقبال حماسی مردم از سربازان علوم دفاعی" نوشت. این روزنامه پژوهشگران مسئول ساخت این موشک را «که به جهان ثابت کردند کره شمالی یک قدرت بین المللی اتمی و خودکفا است» ستایش کرد.

تصاویر منتشر شده در رسانه های کرۀ شمالی نیز مردمی را نشان می دهد که در مسیر عبور خودروهای حامل این کارشناسان پرچم های سرخ و گل های مصنوعی به دست دارند. خبرگزاری کره شمالی اعلام کرد که خیابان های پیونگ یانگ شاهد جشن و استقبال از دانشمندان عرصۀ دفاع ملی است.
پیونگ یانگ از مدت ها قبل دارای موشک های اسکاد با برد 500 کیلومتر می باشد که برد آن تا کره جنوبی و ژاپن است.
همچنین موشک های رودونگ بین هزار تا 3 هزار کیلومتر برد دارد.


206
 

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران