رحمانی فضلی: رای گیری در ساعت 24 امشب تمام است

جمعه 29 ارديبهشت 1396
22:19
رحمانی فضلی: رای گیری در ساعت 24 امشب تمام است وزیر کشور با بیان این که رای گیری در ساعت 24 امشب به پایان می رسد، گفت: حداکثر تا ساعت 12 شب می توانیم زمان اخذ رای را تمدید کنیم زیرا بر اساس قانون تنها در روز جمعه باید رای گیری شود.

العالم ـ ایران

عبدالرضا رحمانی فضلی جمعه شب در گفت و گو با شبکه یک سیما اظهار داشت: از مردم درخواست می‌کنیم به شعبه های خلوت تر مراجعه کنند تا با سرعت بیشتر ، مراحل اخذ رای انجام شود و بتوانیم پیش از ساعت 12 شب، رای‌گیری را به پایان ببریم.
وی اضافه کرد: اما تا زمانی که مردم در شعبه ها حضور داشته باشند، رای‌گیری انجام می‌شود.
رحمانی فضلی گفت: مردم حماسه ای دوباره خلق و ثابت کردند پای آرمان ها، ارزش ها و تعیین سرنوشت خود همیشه هستند. تلاش ما از صبح این بوده که امکانات و زمینه ها و تمهیدات را داشته باشیم و مردم عزیز ما بتوانند به راحتی رای دهند اما حضور به قدری زیاد است که در بعضی مواقع شرمنده این همه لطف و محبت و صبر عزیزان شدیم.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است