رییس ستاد روحانی دو نامۀ مهم برای ستادهای سراسر کشور صادر کرد

شنبه 30 ارديبهشت 1396
05:20
رییس ستاد روحانی دو نامۀ مهم برای ستادهای سراسر کشور صادر کرد رئیس ستاد انتخاباتی روحانی تاکید کرد که اعلام زودهنگام نتیجه، برگزاری جشن پیروزی قبل از اعلام نتیجه و در فضای باز ممنوع است.

العالم - ایران

در متن نامه محمد شریعتمداری به ستادهای سراسر کشور آمده است:

حسب اعلام وزارت کشور، اعلام زود هنگام نتایج انتخابات و برگزارى مراسم جشن پیروزى قبل از اعلام رسمى بر خلاف قانون است. همچنین برگزارى جنش پیروزى از سوى ستادها در مکان‌هاى محصور و اخذ مجوز امکانپذیر است.
انشاالله همه عزیزان و ستادهاى کاندیداى ما همانطور که تاکنون نمونه قانونمدارى و رعایت موازین اخلاقى بوده اند در این خصوص هم توجه لازم مبذول دارند. این پیام به منزله اعلام رسمى ستاد مرکزى است.

رییس ستاد انتخاباتی روحانی همچنین در نامه دیگری تاکید کرد:

حسب اعلام وزارت کشور و همانگونه که مستحضرید، عناصر معاند همیشه به دنبال فرصت سوء استفاده و ایجاد تنش در میان هواداران کاندیداهاى محترم هستند.  ان شاالله همکاران ارجمند با توجه خاص و برنامه ریزى مناسب، احتمال بروز هرنوع اختلاف یا درگیرى خصوصا در روزهاى پیش رو را از میان بردارند، درست همانگونه که تا کنون به لطف خدا موفق بوده اند. 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم