تظاهرات جدید کفن‌پوشان بحرینی در حمایت از آیت‌الله عیسی قاسم

يکشنبه 31 ارديبهشت 1396
09:38
تظاهرات جدید کفن‌پوشان بحرینی در حمایت از آیت‌الله عیسی قاسم بازهم در شب محاکمه آیت الله عیسی قاسم که به قرائت حکم ایشان اختصاص دارد شهرهای مختلف بحرین شاهد تظاهرات کفن پوشان بحرینی با درخواست برای توقف ظلم دینی و طایفه‌ای آل خلیفه در حق شیعیان این کشور به عنوان قشر اصلی تشکیل دهنده ملت بحرین بود.

العالم ـ ایران

به گزارش سایت مرآة البحرین، شب گذشته تمامی شهر و شهرک‌های بحرین شاهد تظاهراتی تحت عنوان "فدایی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند" بود. این تظاهرات به درخواست ائتلاف ۱۴ فوریه برگزار شد.

تظاهرکنندگان تصاویر آیت‌الله عیسی قاسم، روحانی برجسته شیعیان بحرین را در دست داشتند و شعارهایی انقلابی سر داده و بر پیروزی او و آمادگی برای مشارکت در حماسه امروز تاکید کردند.

تظاهرات کفن پوشان در شهرهای بحرین در شب محاکمه ظالمانه در حق آیت‌الله عیسی قاسم برگزار شد.

در این راستا صدها تحصن کننده مقابل منزل آیت الله قاسم نماز مغرب و عشاء را به طور جماعت در میدان الفدا برگزار کردند و بر پایداری و همبستگی خود با این مرجع دینی که قرار است امروز (یکشنبه) محاکمه‌اش ازسرگرفته شود،‌تاکید کردند.

قرار است حکمی علیه او در زمینه جمع مال به طور غیرقانونی که همان انجام "فریضه خمس" منظور است، قرائت شود.

همچنین بیش از ۱۰۰ عالم دینی سندی در همبستگی با این مرجع عالیقدر دینی بحرین در جریان تحصنی در قم امضا کردند.

تعداد زیادی از طلبه‌های دینی پاکستانی به دعوت شورای وحدت مسلمانان در پاکستان این تحصن را برگزار کرده با آیت الله عیسی قاسم اعلام همبستگی و اقدامات آل خلیفه علیه شیعیان بحرین را محکوم کردند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود