انهدام "سلاح مرگبار داعش" در عراق +عکس

يکشنبه 31 ارديبهشت 1396
10:19
انهدام نیروهای عراقی اعلام کردند در جریان پاکسازی کرانه راست موصل در 17 ژوییه، 7 دستگاه خودروی زرهپوش بمبگذاری شده گروه تروریستی داعش را خنثی کردند. بمبهای کارگذاشته شده در این خودروها، از خطرناکترین سلاح های داعش بودند.

العالم - عراق
به گزارش پایگاه خبری سومریه، سرتیپ "رائد شاکر جودت"، فرمانده پلیس مرکزی عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد که پلیس مرکزی عراق 7 دستگاه خودروی بمبگذاری شده را در پاکسازی منطقه از اشغال داعش، در 17 ژوییه خنثی کردند.

خبرگزاری "اسپوتنیک" روسیه نیز با انتشار عکس هایی گفت که این عکسها را ار دفتر اطلاع رسانی پلیس مرکزی عراق دریافت کرده است. در این عکسها خودروهای منهدم شده ای را می بینیم که همگی متعلق به گروه تروریستی داعش بوده اند.


شایان ذکر است برخی ناظران نظامی معتقدند که این سلاح ها، قوی ترین و مؤثرترین سلاح های گروه تروریستی داعش در عملیات های تخریبی شان علیه نیروهای عراقی در عملیات آزادسازی موصل بوده اند.
208

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند