بیانیه وزیر خارجه آمریکا در و اکنش به انتخاب روحانی

يکشنبه 31 ارديبهشت 1396
13:05
بیانیه وزیر خارجه آمریکا در و اکنش به انتخاب روحانی وزیر امور خارجه آمریکا با طرح ادعاهای واهی و خصمانه واشنگتن علیه کشورمان به انتخاب مجدد حسن روحانی واکنش نشان داد.

العالم ـ ایران

رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن به تکرار ادعاهای خصمانه واشنگتن علیه تهران پرداخت.

بنا به گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، تیلرسون در بیانیه خود با تکرار این ادعا که ایران از تروریسم در منطقه حمایت می‌کند، آورده است: آن‌چه ما امیدواریم این است که روحانی اکنون یک دوره جدید دارد و باید از آن برای برچیدن شبکه تروریسم ایران و پایان دادن به تامین مالی شبکه‌های تروریستی استفاده کند.

وی در ادامه ادعاهای خصمانه خود ابراز امیدواری کرد که رئیس‌جمهور روحانی آزمایش‌های موشکی بالستیک در ایران را متوقف کند.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: این چیزی است که ما امیدواریم انتخابات ایران به همراه داشته باشد. من درباره انتظاراتم اظهارنظر نمی‌کنم، اما ما امیدواریم که اگر روحانی می‌خواهد روابط ایران را با جهان تغییر دهد، این کارهایی است که می‌تواند انجام دهد.

مقامات آمریکایی در حالی این ادعاها را علیه ایران تکرار می کنند که حقایق نشان می‌دهد حامیان اصلی تروریسم در خاورمیانه و جهان، آمریکا، غرب و متحدان منطقه‌ای آنها هستند. این کشورها همواره با سیاست‌های مداخله‌جویانه و تفرقه‌افکنانه خود در منطقه تلاش کرده‌اند که میان گروه‌های مختلف اختلاف بیندازند تا به اهداف خود در منطقه دست یابند، سیاست‌هایی که نتیجه‌ای جز ظهور و توسعه تروریسم نداشته است. اما آنها همواره با گرفتن انگشت اتهام خود به سمت ایران در تلاشند که توجه جامعه بین‌الملل را از این واقعیات منحرف کنند.

ایسنا 

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند