چهار هزار عضو در سال 95 اهدا شده است

يکشنبه 31 ارديبهشت 1396
17:43
چهار هزار عضو در سال 95 اهدا شده است رئیس اداره پیوند اعضا وزارت بهداشت گفت: پارسال 4 هزار عضو از بیماران مرگ مغزی اهدا شد که این اعضا شامل قلب، ریه، کبد و کلیه است.

العالم - ایران

سید محمد کاظمینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه مراسم روز ملی اهدای عضو افزود: در 17 سال گذشته که قانون استفاده از اعضای بیماران مرگ مغزی تصویب شده است، اهدای عضو و جراحی های پیوند رشد چشمگیری در کشور داشته است.

وی گفت: بلندترین لیست انتظار پیوند برای کلیه است اما نیازمندان به پیوند کلیه جایگزینی نظیر دیالیز دارند ولی قلب و کبد جایگزینی ندارند و لیست انتظار آن ها حساس تر است.

کاظمینی افزود: ثبت نام برای دریافت عضو از طریق سامانه متمرکز در وزارت بهداشت انجام می شود؛ تیم پیوند با تیم فرآهم آوری اعضا متفاوت است و تمام هزینه های جراحی و فرآهم آوری عضو به صورت رایگان برای بیماران انجام می شود.
 

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه