سخنان معنی دار ترامپ درباره دشمنان اعراب

يکشنبه 31 ارديبهشت 1396
22:01
سخنان معنی دار ترامپ درباره دشمنان اعراب دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در اظهاراتی معنی دار در اجلاس مشترک ریاض گفت که عرب ها نباید منتظر باشند ما دشمنانشان را از بین ببریم.

العالم - آمریکا

به گزارش پایگاه خبری شبکه  العالم، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در اجلاس مشترک سران کشورهای اسلامی و آمریکا در ریاض گفت: کشورهای منطقه نباید منتظر باشند، ما به جای آنها، دشمنانشان را شکست بدهیم. آمادگی داریم با شما برای تامین منافع و امنیت مشترک همکاری کنیم. جنگ بین ادیان نیست، بلکه جنگ بین خیر و شر است.

ترامپ درسخنان خود تاکید کرد که ما توافقات تاریخی را با پادشاهی سعودی امضا کردیم که تقریبا چهارصد میلیارد دلار در دو کشور سرمایه گذاری خواهد شد و صدها هزار فرصت شغلی در آمریکا و عربستان سعودی ایجاد خواهد کرد.

وی افزود : این توافق تاریخی از جمله شامل اعلام یکصد و ده میلیارد دلار خرید دفاعی از طرف عربستان سعودی است و ما مطمئن خواهیم بود که به دوستان سعودی خود کمک کنیم تا قراردادهای خوبی را با شرکتهای دفاعی آمریکا ببندند، شرکتهایی که بهترین شرکتهای دفاعی جهان هستند.

رئیس جمهوری آمریکا گفت : این توافقنامه به ارتش عربستان کمک خواهد کرد تا نقش بسیار بزرگتری در مسائل امنیتی و عملیاتهای مرتبط با امنیت بر عهده بگیرد. 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد