حکم حبس ۲۱ ماهه مسی تأیید شد

چهارشنبه 3 خرداد 1396
16:50
حکم حبس ۲۱ ماهه مسی تأیید شد دادگاه عالی اسپانیا، مجازات مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا را تأیید کرد.

دادگاه عالی اسپانیا اعلام کرد که مجازات لیونل مسی به دلیل نپرداختن مالیات درآمدش در فاصله سال‌های 2007 تا 2009 به قوت خود باقی است و از مقدار آن کم نکرد.

مسی به جرم سه مورد تخلف برای نپرداختن مالیاتی 4.1 میلیون یورویی به دولت اسپانیا، به 21 ماه حبس تعزیری محکوم شده بود اما او که بر بی‌گناهی خود و عدم آگاهی‌اش از پرداخته نشدن مالیات درآمدهایش توسط وکلایش تأکید داشت، نسبت به این حکم به دادگاه عالی اسپانیا اعتراض کرد که این اعتراض به جایی نرسید.

به این ترتیب مهاجم آرژانتینی آبی‌و‌اناری‌ها یا باید 21 ماه حبسش را پشت میله‌ها بگذارند یا به مقداری که دادگاه تعیین می‌‌کند، جریمه نقدی بپردازد. این در حالی است که او پیش از این بابت جبران تخلف مالیاتی‌اش رقمی نزدیک به 5 میلیون یورو به اداره مالیات اسپانیا پرداخته است.

در همین حال گزارش شده که مجازات خورخه، پدر مسی هم 21 ماه حبس تعزیری بود به 15 ماه کاهش پیدا کرده است.

 

منبع : تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود