ناپدیدشدن تسلیحات میلیارد دلاری آمریکا در عراق

چهارشنبه 3 خرداد 1396
19:44
ناپدیدشدن تسلیحات میلیارد دلاری آمریکا در عراق سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که ارتش آمریکا قادر به شناسایی محل اختفای مقادیر زیادی تسلیحات و تجهیزات نظامی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار که در طول سال‌های گذشته به عراق فرستاده نیست.

العالمعراق

به گزارش روزنامه "فایننشل تایمز"، سازمان عفو بین الملل در مورد قرارگرفتن این سلاح ها در دست گروهک تروریستی داعش یا شبه نظامیان به اصطلاح "مورد حمایت ایران" هشدار داد.

این سازمان تصریح کرد که با استفاده از قانون آزادی اطلاعات در آمریکا به نتایج دیوان محاسبات این کشور به حساب های پنتاگون در سال 2016 دسترسی یافته است.

عفو بین الملل از عدم وجود مدارکی دقیق درخصوص نحوه توزیع تسلیحات و تجهیزات ارسالی آمریکا به عراق و همچنین مکان های انبار این سلاح ها خبرداد و تصریح کرد: کوتاهی آمریکا در کنترل توزیع اسلحه و تجهیزات داخل فرماندهی نظامی عراق ثابت شده است.

این نهاد بین المللی تاکید کرد که این مشکل جدیدی نیست، چرا که بررسی حساب های پنتاگون در سال 2015 نیز مشکلات مشابهی را نشان داده بود و پنتاگون متعهد شد که ورود تسلیحات به عراق را به شدت کنترل کند اما در حال حاضر این مشکلات باز هم وجود دارد.

به گزارش سازمان عفو بین المللی، کمک های نظامی به عراق از طریق صندوق " آموزش عراق و تجهیز صندوق" ارسال شده بود. این صندوق به منظور حمایت از نیروهای عراقی در مبارزه با تروریست های داعش، در سال 2015 بیش 1.6 میلیارد دلار سلاح و تجهیزات به عراق ارسال کرده است.

تنها در فاصله‌ی سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۵، یک‌صد و هشتاد و پنج هزار قبضه سلاح خودکار، ۱۷۰ هزار قبضه سلاح کمری، ۲۱۵ هزار جلیقه‌ی ضدگلوله و ۱۴۰ هزار کلاه‌ایمنی به نیروهای امنیتی عراق تحویل شده است. تا به امروز ۲ / ۱۹ میلیارد دلار برای بازسازی ارتش عراق هزینه شده است که ۸ / ۲ میلیارد دلار آن‌را سلاح و مهمات تشکیل می‌دهند.

221

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد