نوبخت اعلام کرد:

استفاده دولت از فرصت فضای مجازی در انتخابات

شنبه 6 خرداد 1396
15:09
استفاده دولت از فرصت فضای مجازی در انتخابات سخنگوی دولت با تاکید بر این که دولت معقتد است باید بیش از پیش از فضای مجازی صیانت کند، گفت: در دوران انتخابات با نقیصه اطلاع رسانی برخی رسانه ها روبرو بودیم بنابراین ناچار شدیم فضای مجازی را جایگزین آنها کنیم.

العالم- ایران

محمد باقر نوبخت درباره نقش فضای مجازی در مشارکت مردم در انتخابات اظهار کرد: فضای مجازی این فرصت را فراهم کرد تا بتوانیم اطلاع رسانی کافی را که در سایر مجاری اطلاع رسانی از جمله رسانه ملی دچار مشکل بودیم، انجام دهیم.
وی تاکید کرد: با استفاده از فضای مجازی توانستیم به خوبی اطلاع رسانی کنیم بنابر این دولت معتقد است باید بیش از پیش برای صیانت از این فضا اقدام کنیم.

*انتخابات بدون کوچک ترین اتفاق سوئی در کشور برگزار شد

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به سوالی درباره امنیت انتخابات گفت: مشارکت مردم به یک عدد بی سابقه از نظر کمی و مطلق در انتخابات رسید، بیش از 40 میلیون نفر آمدند و در کمال آرامش که ناشی از ادراک مردم فهیم ما بود در انتخابات شرکت کردند بدون این که کوچک ترین اتفاق سوئی در کشور رخ دهد.
نوبخت تصریح کرد: این موضوع نشان گر امنیت و صیانت آرا بود و دولت تلاش کرد مُر قانون را رعایت کند.

وی یادآور شد: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم این بود که عده ای ساعت ها در صف ها ایستادند و ساعت 24 به پای صندوق ها رسیدند و به آنان گفتند اگر یک دقیقه از ساعت 24 بگذرد رای آنها گرفته نمی شود، در حالی که در سنوات گذشته بعد از ساعت 24 رای آنهایی که در پای صندوق ها بودند، اخذ می شد.
وی تاکید کرد: دولت بدلیل این که بعدها نگویند این انتخابات با تخلف و نادیده گرفتن قانون خاتمه یافت از یک تعداد آرا که حق هموطنان بود، رای بدهند در برابر نظر شورای نگهبان تسلیم شد.
سخنگوی دولت به اعتراض یکی از نامزدها اشاره کرد و گفت: شورای نگهبان قبل از این که وزارت کشور جواب این نامزد را بدهد، جواب وی را داد و تاکید کرد که قانون به خوبی اجرا شد و ما مراقبت لازم را داشتیم.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است