مرکل: اروپایی‌ها باید سرنوشت خود را تعیین کنند

دوشنبه 8 خرداد 1396
08:07
مرکل: اروپایی‌ها باید سرنوشت خود را تعیین کنند صدر اعظم آلمان گفت اروپایی ها باید خود سرنوشت شان را به دست گیرند.

العالم - اروپا
 

به نقل از شبکه فرانس 24؛ آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در سخنانی در جمع هواداران حزبش گفت اروپایی ها باید سرنوشت خود را به دست گیرند و از این پس نمی توانند به طور کامل بر متحدانشان تکیه کنند.
این اظهار نظر صدر اعظم آلمان پس از نشست گروه هفت بیان می شود که به خوبی موضوع اختلاف میان اعضای آن به ویژه آمریکا با دیگر اعضا را نشان می دهد. اختلافات میان اعضای گروه هفت درباره مسائل آب و هوایی، تامین مالی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و سایر مسائل بسیار عمیق بود.
او افزود: «دورانی که می توانستیم به کمک متحدانمان امید داشته باشیم دیگر سپری شده است. ما اروپایی ها باید واقعا خودمان سرنوشتمان را به دست گیریم.»
آینده ای که مرکل از آن برای اروپا سخن می گوید همچنین اروپایی بدون انگلیس است که چگونگی خروج این کشور از آن از ماه مارس امسال آغاز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه


پزشکیان: دولت برای مدیریت شرایط ویژه آرایش جدید گرفته است


ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد


فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست


ان‌بی‌سی: کمک‌خلبان فلای‌دبی مأمور هیچ دولت خارجی نبوده است


غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است