معاون دبیر کل سازمان ملل در نشست شورای امنیت :

یمن در معرض بدترین بحران غذایی جهان قرار دارد

سه شنبه 9 خرداد 1396
20:12
یمن در معرض بدترین بحران غذایی جهان قرار دارد معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه در نشست شورای امنیت گفت که یمن از بدترین بحران غذایی در جهان رنج می برد.

العالم ـ ایران
به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، استفان اوبراین معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه در نشست شورای امنیت گفت: یمن از بدترین بحران غذایی در جهان رنج می برد.

وی گفت: تهدید قحطی در یمن به سبب تنش ها رو به افزایش است. مردم یمن به سبب تنش و درگیری موجود در آن کشور، در معرض قتل و محرومیت قرار گرفته اند.
اوبراین هشدار داد: قیمت مواد غذایی و سوخت در یمن به طور مرتب در حال افزایش است و اقتصاد آن کشور به سوی بحران پیش می رود.

استفان اوبراین معاون دبیر کل سازمان ملل دراموربشردوستانه در نشست شورای امنیت افزود:  کودکان یمنی به سبب بیماری‌ای که می توان از آن جلوگیری کرد جانشان را از دست می دهند. دختران یمنی در سنین پایین و فقط به دلیل فشار فقر مجبور به ازدواج می شوند. یک سوم موارد ابتلا به وبا در این کشور از کودکان هستند و منتشر شدن وبا در این کشور به سبب افزایش تنش ها و در گیری هاست.

وی افزود: راه ها و بندرها در یمن باید باز بمانند تا کمک های انسان دوستانه به این کشور برسد.

اسماعیل ولد شیخ احمد، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن نیز در نشست شورای امنیت با هدف بررسی اوضاع یمن اعلام کرد، چهل درصد از خانه های شهر المخاء یمن در جنگ ویران شده است.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن افزود: هفت میلیون غیر نظامی در یمن در معرض خطر گرسنگی قرار دارند و وبا تا الان پانصد تن را در این کشور از پای در آورده است.
وی درباره اقتصاد یمن گفت، افق ها برای بهبود اقتصاد یمن روشن نیست.

تسنیم

 

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک