«مواد مخدرِ تروریست پسند» فرانسه را شوکه کرد

چهارشنبه 10 خرداد 1396
00:26
«مواد مخدرِ تروریست پسند» فرانسه را شوکه کرد برای نخستین بار، یک محمولۀ بزرگ کپتاگون در فرانسه کشف و ضبط شد؛ گفته می شود تروریست های فعال در سوریه این مادۀ مخدر را زیاد مصرف می کنند.

العالم سوریه

گمرک فرانسه امروز سه شنبه از کشف و ضبط 137 کیلوگرم کپتاگون خبر داد و افزود: صدها هزار قرص کپتاگون که معروف به مادۀ مخدر جهادی ها (تروریست ها) است، سال 2017 در 2 نوبت در فرودگاه شارل دوگل کشف و ضبط شد. این اولین بار است که چنین مادۀ مخدری در فرانسه کشف و ضبط می شود.
گمرک فرانسه در بیانیه ای اعلام کرد: کپتاگون که معروف به مادۀ مخدر بحران سوریه نیز هستدر در خاورمیانه مصرف کنندگان زیادی دارد.
گزارش ها حاکیست که مصرف کپتاگون در میان تروریست های فعال در سوریه بسیار رایج است.
تروریست هایی که در سوریه کپتاگون مصرف می کنند، می گویند که مصرف این مادۀ مخدر آنها را چند روز بیدار نگه می دارد و هر گونه حس ترحم را از آنها سلب می کند، به نحوی که هر جُرم و جنایتی مرتکب شوند، احساس گناه و پشیمانی نمی کنند.

 

کپتاگون

214

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد